Csapatépítés

Sárkányhajó csapatépítés

„Egy hajóban, együtt, egymásért evezünk”

Szinte az egész világon tapasztalhatjuk, hogy egy ősi kínai szokás a SÁRKÁNYHAJÓZÁS észrevétlenül belopakodik a gyorsuló életünk egy olyan elemévé, amely esélyt adhat a régi kapcsolatok újraélesztésére, új kapcsolatok elmélyítésére.

Munkahelyi csapatok, baráti társaságok, iskolák, intézmények vágynak egy olyan közösség formáló és erősítő tevékenységre, ahol a „JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT „életérzést megtalálhatják!

sarkanyhajo1-300x171Cégek körében is közkedvelt szabadidős tevékenység. A sárkányhajózás közösségfejlesztő hatása köztudott. A közös munka már a hajó vízre bocsátásakor is elengedhetetlen, de az igazi csapatmunka csak a vízen veszi kezdetét. Az akár 20 embert is befogadó, 13 méter hosszú, evezősökkel együtt közel 2 tonnás hajó hajtásához szükséges, teljes szinkronban történő együttműködés, a csapat kovácsa. Még a levegőt is egy ütemre veszik. Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.

Rendkívül alkalmas csapatépítésre, közösségi szellem formálására. Nem igényel előképzettséget (az úszni tudáson kívül), így bárki, aki érez magában erőt, energiát, és fogékony az új iránt, szereti a vizet, a természetet és a versengést, részt vehet sárkányhajós programjainkban.

10-15 perc gyakorlás után már látványos, hangulatos és izgalmas küzdelmet tudunk kialakítani kezdő csapatok között is. Nők és férfiak nemre és korra való tekintet nélkül akár együtt is, egy hajóban evezhetnek a győzelemért.

A mai világban egy cég tökéletes működésének elengedhetetlen és szükséges része a csapatépítés. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egyre szélesebb körben ismerjék meg ezt a lehetőséget az emberek! Sok városban léteznek bor- és sörfesztiválok, folklór és zenei programsorozatok! E programok sorozatába jól beilleszthetők a sárkányhajóval kapcsolatos rendezvények!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük