Rólunk

Az egyedülálló TITÁN FITNESS KLUB & EGÉSZSÉGCENTRUM 1998-ban kezdte meg működését. Mai napig a leghosszabb ideje működő sportklub Kalocsán.

Légkondicionált helyiségek és családias környezet várja a sportolni vágyókat. Figyelmességünkkel, szaktudásunkkal, körültekintő és egyéni bánásmódunkkal igyekszünk vendégeinknek kellemes, nyugodt időtöltést biztosítani.

A kardió és súlyzós gépek széles választéka – futógépek, ülő- és háttámlás (túlsúlyosaknak és gerincbetegnek is ajánlható) kerékpárok, evezőpadok, taposógépek, cross-tréner és ellipszisjárók – a biztosíték arra, hogy kortól és erőállapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb mozgásformát

Filozófiánk
 

Mi olyan helyszínt szeretnénk biztosítani vendégeink számára, ahol testi és lelki felfrissülésre, a jó fizikai erőnlét megszerzésére, szakképzett csapatra és örömteli mozgásra számíthatnak.

Szakképzett sportoktatók, orvosok, masszőrök, tanácsokkal, modern technológiákkal állnak vendégeink rendelkezésére. Vendégeink állapotát figyelemmel kísérjük egészségügyi (orvosi) és fittségi tesztekkel. Így megóvjuk őket, hogy ne végezzenek olyan tevékenységet, amivel bármilyen módon károsíthatják egészségüket.

Célunk az egészség megőrzése, a civilizált életmódból fakadó megbetegedések megelőzése (prevenció), és valamennyi kondícionális képesség (állóképesség, erő, mozgékonyság, koordináció, gyorsaság) harmónikus fejlesztése, szórakoztatóan, élményszerzéssel összekötve.

Munkatársaink folyamatos képzésével biztosítjuk, hogy mindenki a minőségi szolgáltatást nyújtson.