Személyi Edzés

Egészség nélkül életünk NEM igazi élet.

Csak az egészség az élet!!!

Az egészség nagy kincs, az egyetlen, mely érdemes arra, hogy pénzt, időt, verejtéket, fáradságot szánjunk rá, hiszen egészség nélkül az élet szánalmas botrány.

Az egészséges élethez vezető út a mozgás.

Semmi sem mozog magától úgy, ahogy mozog. Kell, hogy legyen valami vagy valaki, ami vagy aki mozgatja, akár a természet, akár valami külső erő, vagy a személyi edző!

A személyi edzés, az Ön személyére szabott megoldása, amely eredményesebbé, egészségesebbé, vidámabbá, fittebbé, könnyebbé teszi életét.

A mindennapi életben és speciális körülmények között egyaránt a legjobb teljesítményt biztosítja Önnek. Az önmagunkra való oda figyelés, testünk és lelkünk ápolása, karbantartása a magasabb szintű életminőség, és a fokozott életöröm forrása. A megfelelő fizikai szint eléréséhez, megtartásához a személyi edzés adja a legjobb megoldást.

Edzései időpontját rugalmasan alakítjuk ki, alkalmazkodva felpörgetett, stresszes életviteléhez.

Egyszerű és speciális gimnasztikai gyakorlatokkal derék-, gerinc és izületi problémák kialakulását előzhetjük meg, vagy a már kialakult problémán segíthetünk, ezáltal teste visszanyeri fiatalságát, életörömét.

A zsírégető, izom fejlesztő és állóképességi tréninget problémás zónák kezelésére, jobb megjelenésünk és esztétikusabb külsőnk elérése céljából alkalmazzuk.

Aerob tréning élettani hatásai: hatékonyabbá teszi a szív működését, szabályozza a vérnyomást, erősíti az immunrendszert, valamint lassítja a testöregedést.

A mozgékonyság a testi teljesítőképességet befolyásoló képesség egyike. Hiánya izomrövidülést okozhat. A különböző nyújtástechnikák (stretching) hozzájárulnak, hogy a mozgékonyságot fejlesztő edzéseket megértsük. A stretchingnek pozitív élettani hatásai vannak.

Szeretnék személyi edzői segítséget.