Alakformálás, Szépségápolás   felsőfokon!!       

Alakformálás, Szépségápolás   felsőfokon!!       

Az edzésprogramjainkat és táplálkozási útmutatónkat összekötjük a legeredményesebb alakformáló csúcstechnológiával, a minden eddiginél legtökéletesebb testre szabhatóság érdekében!

Milyen problémákra nyújt megoldást a LIPOZERO:

  • zsírbontás
  • alakformálás
  • méretcsökkentés
  • cellulit kezelés
  • nyúlási csíkok (stria) kezelése
  • salaktalanítás
  • bőrfeszesítés
  • bőrfiatalítás (ARC!!)

Teljeskörű zsírbontó és alakformálás, amely a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer, a vákuum és a LED fényterápiák technológiáit kombinálja a 4 kezelőfejeiben.

Hogyan hat az 5 technológia az alakformálásban?

Rádiófrekvencia

Multipoláris rádiófrekvenciás energiája mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. Ezt a kiürülési folyamatot gyorsítja a Dr Life hullámmasszázs készülékem a kezelésed során!

Kavitáció

A kavitáció által az ultrahang hullámokat kibocsátó kezelőfej a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből. Ezt a kiürülési folyamatot gyorsítja a Dr Life hullámmasszázs készülékem a kezelésed során!

Soft-lézer

A lézerfény elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. Ezt a kiürülési folyamatot gyorsítja a Dr Life hullámmasszázs készülékem a kezelésed során! A lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

Vákuum

A szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet.

A kezelőfej segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. Ezt a kiürülési folyamatot gyorsítja a Dr Life hullámmasszázs készülékem a kezelésed során!

A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Az alakformálás kb. 40-50 perces kezelést jelent a kiválasztott testtájékodon és ehhez kapcsolódik pluszban a 30 perces hullámmasszázs kezelésed! A fitness klub zsírégető és alakformáló edzéseit vasárnap kivételével mindennap látogathatod!

Milyen ruhában legyél a kezelésedkor?

Kényelmes, laza, pamut ruhában, a hullámmasszázs miatt viszont célszerű hosszú nadrág és kar kezelés esetén a ruhád legyen hosszú ujjú! Zoknit se felejtsd el, mert masszírozva van a lábfejed is! Törölközőt kapsz a kezelésedhez!

Hol tudsz időpontot foglalni?

Experience of Beauty szépségszalon Kalocsa, Szt. István király út 42. 2/1. +36-30-354-7699

Kedvezményes Bérleteinkért kattints ide!

Hír kategóriák
Órarend 2020
  09:30 16:30 17:00 17:45 18:00 18:30 18:45
Hétfő Gyerek Zumba Zumba
Kedd Aikido Aikido-Battodo
Szerda Zumba
Csütörtök Orosz Balett Aikido
Péntek
Szombat
Vasárnap